Четвер, 02.05.2024, 23:10

Вітаю Вас Гість



Блог
КИНОЛОГИЧЕСКИЙ СОЮЗ УКРАИНЫ. Официальный сайт
Головна » 2012 » Лютий » 3 » харчування йорків
17:24
харчування йорків
ХАРЧУВАННЯ ЙОРКШИРСЬКИХ ТЕР'ЄРІВ

   
Придбавши цуценя йорка, ви повинні вирішити, як ви будете годувати вашого малюка. Одним з варіантів може бути сухий корм. Це зручний і збалансований спосіб харчування, але корм повинен бути правильно підібраний і якісний. Для кожної вікової категорії є свій корм, який розроблений, враховуючи розвиток собаки на різних стадіях росту. При годуванні кормом необхідно завжди ставити мисочку з чистою, кип'яченою або фільтрованою
водою. Я рекомендую використовувати корми спочатку для цуценят, а потім для дрібних порід собак. Як варіант ідеально підійде NUTRA NUGGETS (бузковий), PROPLAN.
   
Сухі корми містять всі необхідні вітаміни і мікроелементи. Але не забувайте і про традиційну натуральну їжу. Тоді необхідно додавати в раціон вітаміни і мінеральні підгодівлі для повноцінного розвитку і зростання вашого йорка. Я рекомендую куряче м'ясо, печінку, яловичину, яйця і обов'язково яловичий шлунок, який містить корисний фермент, необхідний для травлення. М'ясо треба проварити і давати порізане дрібними шматочками,але не потрібно забувати і про каші. Рис, вівсянка, гречка-ідеально підійдуть для вашого вихованця. Також не можна виключати з раціону морську рибу, кальмари-продукти містять вітамін Д.
     
Дуже корисні для цуценят кисломолочні продукти, сир. Особливо в період росту і зміни зубів. Цуценят до 6 міс. я рекомендую годувати 3-4 рази на добу, після 6 місяців - 2-3 рази, дорослі йорки їдять 2 рази на добу. Не можна давати йорку солодощі, жирну їжу, соління і копченості. Не можна давати кістки! Зараз в зоомагазинах продають різні ласощі для собак. Купуйте йому що-небудь і він зможе смачно скоротати час поки вас немає вдома. Від правильного, збалансованого харчування буде залежати як виглядає ваш йорк, яка в нього шерсть та настрій.
   
Від харчування залежить і здоров'я вашого Йоркширського тер'єра. Якщо ви хочете потішити вашого улюбленця, тоді замість цукерки простягніть йому шматочок сирої морквини, яблучка або сухарик із зернового хліба. Йорки дуже люблять сухофрукти, овочі, огірки, кольорову капусту, гарбуз. І не забувайте: перегодовувати йорка ні в якому разі не можна. Інакше йому буде важко пустувати і радувати вас своєю енергією.

Існують продукти які важко сприймаються йоркширським тер'єрами.Наприклад:
1. Всілякі солодощі, торти, цукор які викликають коньюктивіт і порушують роботу печінки. Все солодке провокує утворення зубного каменю і хвороби зубів.
2. Сіль-це для них отрута.
3. Будь-які пряності і ароматичні речовини.
4. Не можна давати бобові, крупи за винятком геркулеса.
5. Шоколад-може викликати діарею, блювоту і дипрессію.
6. 
І намагайтеся виключити свинину, яка викликає ожиріння внутрішніх органів крихітного йорка.
купити йорка в Івано-Франківьку, йорк Івано-Франківьк, цуценята йорка в Івано-Франківську, щенки йоркширского терьера Ивано-Франковск, йорк Ивано-Франковск, продам йоркширского терьера в Ивано-Франковске, щенки йорка Ивано-Франковск
Переглядів: 5286 | Додав: marts35 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Форма входу

Календар

«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

Архів записів

Друзі сайту

теги

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz